woensdag 15 juni 2016

Oerrr filmworkshop

De kinderen zijn allebei lid van Oerrr, onderdeel van Natuurmonumenten. Ik las in de nieuwsbrief dat Oerrr een natuurfilmwedstrijd organiseert voor kinderen. Het leek Fiene leuk om hieraan mee te doen. Om kinderen wat op weg te helpen, organiseerde Oerrr ook een filmworkshop voor kinderen. De workshop werd gegeven door Ruben Smit, één van de makers van de film De Nieuwe Wildernis. Daar wilde Fiene wel naartoe :-)

Ter voorbereiding keken we maandagavond naar de film De Nieuwe Wildernis en gisteravond naar de 'behind the scenes' beelden met de makers van de film.
We zochten de oude filmcamera op en vonden zelfs het oplaadsnoertje ;-) Fiene vond de filmcamera prachtig en is er al dagen mee aan het filmen. Ook samen met haar vriendinnetjes, die ze natuurlijk prompt met haar enthousiasme heeft aangestoken :-)

Vandaag ging ze naar de workshop. Arnaud ging met haar mee. De ouders mochten eigenlijk niet mee op de boot de natuur in, maar Arnaud had geluk en mocht toch met een ander bootje mee. Vanaf dat bootje werd gefilmd door het Jeugdjournaal die een item maakte over de workshop voor het Jeugdjournaal van die avond.

Fiene is er klaar voor!




















Fiene zat overal met haar neusje bovenop :-)





Dit is de aflevering van het Jeugdjournaal, om 6:28 start het item over de filmworkshop. Fiene is helemaal in het begin te zien, op de boot. Ze zit met haar roze jasje achter Ruben Smit die staat te vertellen :-)http://jeugdjournaal.nl/uitzending/16168-avondjournaal.html
BewarenBewaren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten