donderdag 29 mei 2014

Hemelvaart in de Veluwe

Hemelvaartweekend leek ons een goed moment om de kampeerspullen weer tevoorschijn te halen en te gaan kamperen op de Veluwe. Het werd een beetje krap plannen, want Berend had zondag hockey en Fiene zaterdag een regiospel met de Scouting. De weersvoorspellingen waren nogal wisselvallig van tevoren, dus we hebben pas op het laatste moment een camping uitgezocht. Toen was er niet veel keuze meer, er waren alleen nog plekken op grotere campings. Ons oog was gevallen op de Hertenhorst.

Toen we daar aankwamen zag ik drie kinderen en een vader lopen die ik herkende, T. was er ook met haar familie, leuk!

De camping beviel goed. We hadden een ruim plekje en de kinderen konden heerlijk spelen in de speeltuin waar een enorm springkussen was. Het weer beviel wat minder, toen we 's middags aankwamen was het maar 10 graden celsius! Koud! Ik was daar eigenlijk niet goed genoeg op voorbereid, dus ik heb het behoorlijk koud gehad…

Berend en Fiene spelen met de kinderen van J. en E.

Ondanks de kou vonden de kinderen het een goed idee om te gaan zwemmen. Het zwembad was verwarmd, dus het was nog wel te doen. We stonden klaar met handdoeken om de kinderen na het zwemmen snel af te drogen en hun pyjama's aan te trekken.

Er werd ook geknutseld met de kinderen. Berend en Fiene deden gezellig mee.


We zijn een middagje gaan fietsen. Dat was geen enorm succes. We hadden twee tandems gehuurd, maar zowel Berend als Fiene deden bepaald niet hun best met trappen (lees: trapten helemaal niet mee). Dan is zo'n tandem best groot en zwaar om in je eentje in beweging te houden. Nadat ik even goed geklaagd had, trapte Fiene het laatste stuk gelukkig wel mee.

Hier fietsten we langs de Loenense waterval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten